stregtegning


Links

Bruger og hjælperklubber

Brugerklubben Århus
Århus brugerklub er kun for BPA brugere i Århus der selv varetager arbejdsgiveransvaret. Brugerklubben udgiver et blad med bruger-hjælperrelaterede emner. Bladet udkommer 4 gange om året. Det er muligt at tegne abonnement for 125 kr. om året.
Bruger og Hjælper Gruppen - midt og sydjylland
Bruger og Hjælper Gruppen er både for § 95 og § 96 brugere og hjælpere. Pårørende og andre interesserede er også velkomne.

Emner relateret til hjælpeordningen

Forflyt.dk
Gode råd og inspiration om forflytning.
Hjælpemiddelbasen
Hjælpemiddelbasen er en database over hjælpemidler, her er alt, fra små nyttige dimser til trappelifte.
Tilgængelighedsbasen
Tilgængelighedsbasen er en datsbase, der indeholder oplysninger om tilgængelighed. Her er hoteller, biografer, musiksteder, kirker, uddannelsesinstitutioner og meget andet.

Forsikringsselskaber

HGF - Handicappedes Gruppeforsikring
HGF tilbyder de mest almindelige forsikringer, tilpasset mennesker med et handicaps behov.
HANDI Forsikringsservice
HANDI Forsikringsservice tilbyder de mest almindelige forsikringer, tilpasset mennesker med et handicaps behov.

Internationale sider om Borgerstyret Personlig Assistance - BPA

The Independent Living Institute
The Independent Living Institute is a policy development center specializing in consumer-driven policies for disabled peoples' self-determination, self-respect and dignity. ILI are a not-for-profit private foundation run and controlled mainly by persons with disabilities.
Uloba, Norge
Uloba er en andelsforening for norske brugere med hjælperordning. Brugeren køber en andel og Uloba er hjælpernes formelle arbejdsgiver. Uloba er en del af Independent Living-bevægelsen. [Beskrivelse af den norske hjælperordning BPA (pdf-fil)]
STIL, Sverige
STIL er en andelsforening for svenske brugere med hjælperordning. Brugeren køber en andel og STIL er hjælpernes formelle arbejdsgiver. STIL er en del af Independent Living-bevægelsen.
Klubben for Brugere og Hjælpere i Nordjylland